wosiek Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Weekend dobiega końca więc czas pokazać co się urodziło. Jak zapewne się domyślacie na warsztat ruszył wytwór firmy ACE Tym razem to tytułowe działko 3cm Jaboschreck. Pudełko jak zwykle cudne Środek standard Inbox TUTAJ No to czas na fotki Do dorobienia zostało parę dupereli. Planowane malowanie zima 1944-45 (eksperyment) cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Marca 2015 Super Moderator Share Napisano 8 Marca 2015 Masochista ;) Nie moja skala ale jak zawsze podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 To tak po cichu, wjechało superanckie działko. Podziwiam Cię Wojciechu. Ja po fordzie mam na jakiś czas dość ACE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Wojciech nabiera tempa. na pewno umowa z ACE podpisana na promowanie produktów :-) starsze ACE sporo pracy wymagają ale nowsze są dużo lepsze.Do tego różnoraka tematyka do wyboru.A oferty dział chyba żaden inny producent tak dużej nie posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 9 Marca 2015 Autor Share Napisano 9 Marca 2015 Dzięki Panowie za zainteresowanie tematem. Jednocześnie informuję, że nie mam nic wspólnego z firmą ACE No to jedziemy dalej. Pierwsze malunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Wygląda naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 10 Marca 2015 Autor Share Napisano 10 Marca 2015 I kolejna odsłona dramatu Dopiero fotki pokazały, że trzeba jeszcze popracować nad tym etapem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Zrób mu białą olejną farbę po całości. To scali trochę te dwa kolory i zredukuje kontrast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Wygląda coraz lepiej. O efekt końcowy jestem spokojny. Będzie jakaś podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 11 Marca 2015 Autor Share Napisano 11 Marca 2015 Zrób mu białą olejną farbę po całości. To scali trochę te dwa kolory i zredukuje kontrast. Zdjęcia przekłamują i za bardzo kontrastują. Obawiam się, że w tej skali biały po całości za bardzo rozmyje powierzchnie. Dorzucę natomiast punktowo trochę białej emalii. ... Będzie jakaś podstawka? Tak, ale coś banalnego w zimowych klimatach, bo czasu mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi