kommar Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Witam Wszystkich, Postanowiłem wrócić po kilku latach do modelarstwa. Na początek jak w tytule Pz.Kpfw I Ausf. F 1:35 Alan + Aber. Poddaję się Waszej opinii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Całkiem nieźle. Akurat nie lubię kamuflażu na modelach. Gąsienice super. Dla mnie brak pyłu, piasku, kurzu, błota... Czym przecierałeś gaski? albo opisz całość jak malowałeś gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Model mi się podoba, no może poza narzędziami. Trochę za srebrne, a dodatkowo nożyce powinny mieć ciemno brązowy kolor - to był bakielit (o ile się nie mylę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Nieubrudzony wprawdzie, ale bardzo mi się podoba czyste wykonanie i malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Bardzo mi się podoba , fakt narzędzia i karabiny przynajmniej dla mnie troszkę za srebrne ale reszta wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 13 Marca 2015 Autor Share Napisano 13 Marca 2015 Widzę, że czeka mnie jeszcze mnóstwo pracy przy tym modelu. Jak skończę to się pochwalę. Dziękuję za komentarze, pomogą mi go dalej waloryzować. Baza była malowana kilka lat temu, kiedy pigmenty nie były tak popularne. Malowanie gąsek - Jak pamiętam ciemny metalizer, zapuszczony ciemny brąz (akryl) i przetarty suchym pędzlem aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi