kommar Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Witam Wszystkich, Postanowiłem wrócić po kilku latach do modelarstwa. Na początek jak w tytule Pz.Kpfw I Ausf. F 1:35 Alan + Aber. Poddaję się Waszej opinii. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Całkiem nieźle. Akurat nie lubię kamuflażu na modelach. Gąsienice super. Dla mnie brak pyłu, piasku, kurzu, błota... Czym przecierałeś gaski? albo opisz całość jak malowałeś gąsienice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Model mi się podoba, no może poza narzędziami. Trochę za srebrne, a dodatkowo nożyce powinny mieć ciemno brązowy kolor - to był bakielit (o ile się nie mylę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Nieubrudzony wprawdzie, ale bardzo mi się podoba czyste wykonanie i malowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny71pl Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Bardzo mi się podoba , fakt narzędzia i karabiny przynajmniej dla mnie troszkę za srebrne ale reszta wypas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kommar Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 Widzę, że czeka mnie jeszcze mnóstwo pracy przy tym modelu. Jak skończę to się pochwalę. Dziękuję za komentarze, pomogą mi go dalej waloryzować. Baza była malowana kilka lat temu, kiedy pigmenty nie były tak popularne. Malowanie gąsek - Jak pamiętam ciemny metalizer, zapuszczony ciemny brąz (akryl) i przetarty suchym pędzlem aluminium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts