erolo2000 Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Witam Waszmościów...Kolejna zima gotowa . Terytorium SS (Sovietskiego Sajuza) Zima 1943. Zestaw strasznie zapóżniony, mówiąc szczerze ...to gówniany . Wykonałem osobiście do tego czegoś extra 11 części... Szukałem by zakupić G od Dragona ,ale nie udało sie dlatego na Hasegawę padło ...Chciałem mieć G w kolekcji. Gąski wyjatkowa porażka nawet kolców wewnątrz nie ma ,ale wycisnąłem z niego tyle ile umiałem (ja amator ). Zważywszy na ten fakt Proszę Mistrzów o wyrozumiałość Orginalne Foto z epoki Gotowy Chyba fotki spoko tym razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Bardzo ładnie. Gęsi to guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Marca 2015 Autor Share Napisano 15 Marca 2015 Dzięki . No gęsi gumowe - jakość smieciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Góra ładna, natomiast zawieszenie to kompletna paść jeżeli chodzi o jakość. Trochę też poszedłeś na skróty nie malując na wewnętrznych kolach bandaży (których swoją drogą producent nawet nie zaznaczył). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 """Trochę też poszedłeś na skróty nie malując na wewnętrznych kolach bandaży""". Ech gdyby to była 1:35 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Napisałem bo ostatnio coraz lepsze modele robisz i żebyś jakości nie zaczął zaniżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Produkt Hase nie najwyższej jakości ale Twoje wykonanie fajne. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Bardzo ładny model, fakt, tę gąski są tragiczne. Mam ten model (gdzieś) w w tym zestawie są inne (coś w rodzaju MH). Czy miałeś dwie wersję w pudełku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Jak to mówią dla chcącego nic trudnego są na rynku bardzo fajne gąsienice co prawda też gumowe z CMK, ale o niebo lepsze od tych z Hasy i to za parę groszy http://www.mojehobby.pl/products/Gasienice-do-Pz.IV.html Co do reszty to powiem jak poprzednicy że jest coraz lepiej i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Dzięki Panowie . Co do gęsi - to nie było innej opcji w "moim" zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi