kalisz76 Napisano 22 Marca 2015 Autor Share Napisano 22 Marca 2015 Jeśli masz ochotę pogadać to jestem pod tym głównym kosciłem w Rumii o 16 jutro.POZDRAWIAM Jeśli chcesz pogadać pisz PW lub znajdź mnie na FB. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 22 Marca 2015 Autor Share Napisano 22 Marca 2015 Jeśli masz ochotę pogadać to jestem pod tym głównym kosciłem w Rumii o 16 jutro.POZDRAWIAM Aha, na FB Grzegorz Kaliszuk. Czy ja kupiłem od Ciebie Stukasa pod tym kościołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Dlatego tak wychodzi ponieważ w większości wypadków jasne plamy kamuflażu najpierw zamalowujemy ciemnym kolorem żeby nie właziły nam na portrety.(ale to akurat nie w tym wypadku, tu najpewniej odpadł kawałek szablonu i poszedł ciemny po całości)Na tej fotce nieźle to widać. To juz wiem czemu plamy na wew stronie prawego statecznika sa troche inne niz przed namalowaniem postaci :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi