maniekx6 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 na warsztat figurka 1:16 Tamiya 36305 Feldmarschall Rommel (German Africa Corps) Opakowanie i zawartość . i czas zacząć składanie po malowaniu spodnie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Hmm, raczej w trakcie malowania Skóra jeszcze wielu rozjaśnień potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 23 Marca 2015 Autor Share Napisano 23 Marca 2015 co do skóry to trzymam się instrukcji a jak rozjaśnić ( dodając biały kolor ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Trzymanie się instrukcji dobra rzecz zwłaszcza w fazie montażu, z tym że też bez przesady. Forest ma rację "w trakcie". Warto obejrzeć - słuchać nie koniecznie: https://www.youtube.com/watch?v=Yb3TO9Zxwt0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Generalnie malując rozjaśniasz kolor bazowy białym a przyciemniasz czarnym. Generalnie nie ma jedynej słusznej metody malowania figurek, każdy wyrobi sobie swoja bazując na doświadczeniu. Malując twarz patrz często w lustro będziesz wiedział jak cieniować przy danym oświetleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Ja polecam film MXpression niema moim zdaniem lepszego tutoriala https://www.youtube.com/watch?v=B6yJhoTalAI&list=PL6DEF6A33937661B4 Filmik trzeba poszukać i pobrać ja mam Efekt gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi