bartek330 Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Model z zeszłego roku prosto z pudła jedyne przeróbki to piasty Scania i felgi przednie ss. Emblematów z przodu nie ma specjalnie. Z czasem może dojdzie ładunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 kabina to italeri czy emek? bo nie wydaje mi się za to italeri . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 na moje italeri bo w swojej scani mam identyczne. A gdzie się zapodziała tablica rejestracyjna z przodu scani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajda Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Kabinka przerabiana z Topline na Highline? Ogólnie ładnie się to prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 23 Marca 2015 Autor Share Napisano 23 Marca 2015 Oczywiście jest to Italeri. 3882 - SCANIA R560 HIGHLINE "RED GRIFFIN" bez owiewek. Tablica przy składaniu się zgubiła i z czasem o niej zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Piekny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Powiem szczerze że jakoś nigdy nie mogłem się przekonać do scanii bez owiewek , ale ta wygląda genialnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliniak Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Bardzo podoba mi się Twój model, sam muszę zrobić podobny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliniak Napisano 31 Marca 2015 Share Napisano 31 Marca 2015 bartek330 a gdzie kupiłeś piasty i felgi do swojej Scanii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Ekstra zestaw , co to za lakier na kabinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2015 bartek330 a gdzie kupiłeś piasty i felgi do swojej Scanii? Felgi i piasty są od kolegi Messer. Ekstra zestaw , co to za lakier na kabinie? Kolor na kabinie to "crimson red" w mieszalni twierdzili że z palety DAF'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi