harrier1978 Napisano 26 Marca 2015 Autor Share Napisano 26 Marca 2015 Zaczekam aż przedstawisz Twojego Fulcruma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinkedziak Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Witam serdecznie. Jeżeli mogę wtrącić słówko to model ogólnie bardzo ładny. Jedynie co mnie trochę zastanawia i na co zwróciłem uwagę to te małe szparki przy łączeniu skrzydeł z kadłubem. (bardzo dobrze widoczne na zdjęciu z przodu i z góry) Nie wypowiadam się co do kwestii merytorycznych ponieważ się na tym nie znam. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Witam serdecznie. Jeżeli mogę wtrącić słówko to model ogólnie bardzo ładny. Jedynie co mnie trochę zastanawia i na co zwróciłem uwagę to te małe szparki przy łączeniu skrzydeł z kadłubem. (bardzo dobrze widoczne na zdjęciu z przodu i z góry) Nie wypowiadam się co do kwestii merytorycznych ponieważ się na tym nie znam. Pozdrawiam Marcin Szparki te musza byc, moze w rzeczywistosci nie sa az tak widoczne, poniewaz jest to czesc ruchoma przednich klap samolotu wiec nie moga stanowic calosci z kadlubem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi