xellus Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Witam, poszukuję kalek do rakiet AIM-9M/L - uzbrojenie amerykańskich samolotów i śmigłowców. Chodzi mi głównie o markowanie: napisy, numery itd. Skala 1/48. Czy ktoś może spotkał się z takim towarem? Wiem,że gdzieś widziałem, ktoś sobie ściagnął. Tylko nie pamiętam skąd. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Xellus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 W tej chwili sam zestaw dedykowanych kalkomanii do takich rakiet jest niedostępny. Jakieś dwa lata temu kupiłem chyba jeden z ostatnich zestawów od Two Bobs, pięknych kalkomanii m.in. do AIM-9, ale teraz to chyba tylko szczęśliwym trafem można to gdzieś spotkać np. na eBay'u. To było takie coś: Niestety, kalkomanie do tych rakiet to tylko od kogoś, komu zostały w jakimś zestawie, co akurat jest całkiem prawdopodobne. Drugim rozwiązaniem jest zamówienie takich kalkomanii np. w Malius Manu, jakby co to ja przed użyciem tych kalek zrobiłem skany w wysokiej rozdzielczości (zawsze zresztą takie kalkomanie sobie skanuję, jakby trzeba było je jakoś odtworzyć). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts