xellus Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam, poszukuję kalek do rakiet AIM-9M/L - uzbrojenie amerykańskich samolotów i śmigłowców. Chodzi mi głównie o markowanie: napisy, numery itd. Skala 1/48. Czy ktoś może spotkał się z takim towarem? Wiem,że gdzieś widziałem, ktoś sobie ściagnął. Tylko nie pamiętam skąd. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Xellus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 W tej chwili sam zestaw dedykowanych kalkomanii do takich rakiet jest niedostępny. Jakieś dwa lata temu kupiłem chyba jeden z ostatnich zestawów od Two Bobs, pięknych kalkomanii m.in. do AIM-9, ale teraz to chyba tylko szczęśliwym trafem można to gdzieś spotkać np. na eBay'u. To było takie coś: Niestety, kalkomanie do tych rakiet to tylko od kogoś, komu zostały w jakimś zestawie, co akurat jest całkiem prawdopodobne. Drugim rozwiązaniem jest zamówienie takich kalkomanii np. w Malius Manu, jakby co to ja przed użyciem tych kalek zrobiłem skany w wysokiej rozdzielczości (zawsze zresztą takie kalkomanie sobie skanuję, jakby trzeba było je jakoś odtworzyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi