Lukwil25 Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich miłośników modelarstwa. Jestem w posiadaniu wspaniałego modelu Rms Titanic 100 TH ANNIVERSARY EDIEDITION w skali 1:400 firmy Revell,i jestem dopiero początkującym modelarzem.Sklejanie wraz z malowaniem idzie całkiem nieźle lecz problem polega na nałożeniu kalkomanii gdyż nigdy wcześniej nie robiłem tego a wolałbym uniknąć efektów niepożądanych,ewentualnego zmarnowania części.Kalkomanie są dosyć małe niektóre nawet miniaturowych rozmiarów.Najgorzej będzie z literami gdyż 2 kalkomanie są lekko zaokrąglone i obawiam się że każda litera jest osobno a są miniaturowe,a bardzo zależy mi na tym żeby zrobić to dobrze.Bardzo proszę o pomoc.Pozdrawiam Cytuj
blacman Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 coś pokażesz..? jakieś zdjęcie? kalkomanii jest dużo. Ja mam pół zeszytu takich małych. Wiele z nich jest zaokrąglonych... Cytuj
irlandczyk85 Napisano 11 Kwietnia 2015 Napisano 11 Kwietnia 2015 Kolega w szkolnym zeszycie notował kalkomanią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi