Lukwil25 Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich miłośników modelarstwa. Jestem w posiadaniu wspaniałego modelu Rms Titanic 100 TH ANNIVERSARY EDIEDITION w skali 1:400 firmy Revell,i jestem dopiero początkującym modelarzem.Sklejanie wraz z malowaniem idzie całkiem nieźle lecz problem polega na nałożeniu kalkomanii gdyż nigdy wcześniej nie robiłem tego a wolałbym uniknąć efektów niepożądanych,ewentualnego zmarnowania części.Kalkomanie są dosyć małe niektóre nawet miniaturowych rozmiarów.Najgorzej będzie z literami gdyż 2 kalkomanie są lekko zaokrąglone i obawiam się że każda litera jest osobno a są miniaturowe,a bardzo zależy mi na tym żeby zrobić to dobrze.Bardzo proszę o pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 coś pokażesz..? jakieś zdjęcie? kalkomanii jest dużo. Ja mam pół zeszytu takich małych. Wiele z nich jest zaokrąglonych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Kolega w szkolnym zeszycie notował kalkomanią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi