makinen Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Krzysiek- dziękuję, ale zdecydowanie przesadziłeś z "wyżynami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Zapowiada się bardzo ciekawa scenka Czy ta wykryta mina, będzie w asfalcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Myślę że chyba jednak nie. Wystarczy zobaczyć tutaj http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=235&t=55199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Może to było głupie pytanie, ale jestem lakiem w dziedzinie pancerki. Ustawienie Hummera i jego sprzętu mi to zasugerowało. Pytam tylko z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Odpowiadam. Mina, jeżeli jest, to poza zasięgiem podstawki. Zestaw MENG zawiera dwa roboty i dwóch saperów w strojach ochronnych, z czego drugi klęczy i rozbraja ładunek. W przypadku miny możnaby zastosować właśnie tego drugiego, ale może innym razem. Sleepwalker- o jakich mikrofonach piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Karambolis8 moja odpowiedź odnosiła się do wypowiedzi Makinena. Trochę nieporęcznie wyszło. Nie mam pojęcia gdzie umieści minę lub ładunek wybuchowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 Baza do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi