krzysiek1990rtk Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 MK1 Design jest eko, nie ścinają drzew więc papier musiałem sobie druknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 15 Lipca 2015 Autor Share Napisano 15 Lipca 2015 tak wygląda po zmajstrowaniu, niech se klikną w miniatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 Ładne to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 Ładne to to na modelu jeszcze fajniej wygląda, aż szkoda malować i zakrywać hydroplanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Lipca 2015 Super Moderator Share Napisano 16 Lipca 2015 @biegacz - po co na tym forum kryjesz się pod dwoma nickami (krzysiek1990rtk) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 17 Lipca 2015 Share Napisano 17 Lipca 2015 @biegacz - po co na tym forum kryjesz się pod dwoma nickami (krzysiek1990rtk) ? bo jestem odmienionym człowiekiem, bardziej ogarniętym od tamtego, lepiej wyposażonym w zabawki i narzędzia modelarskie a przede wszystkim niekompatybilnym z działem warsztat na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi