MichalZ Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam,Dziś do zaprezentowania mam model pojazdu M16 Multipe Gun Motor Carriage , w barwach 1. Dywizji Pancernej gen.Maczka, Model wykonałem na bazie zestawu firmy Dragon, oraz dodałem Big ed-a. tutaj link do warsztatu :http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=47716 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Wyjątkowo ładna konstrukcja, malowanie znakomite i jedynie słuszne oznakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Ładny i nie za mocno zdewastowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Wyjątkowo ładna konstrukcja, malowanie znakomite i jedynie słuszne oznakowanie Jedynie słuszne było by z LWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Fajny modelik, wyglada dokladnie tak jak powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Bardzo ładny model, brak mi jednak podstawki, kurzu, plam, etc... Ale to tylko moje odczucia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi