RCTRAX-PL Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Proszę moich szanownych kolegów o oddanie głosów na mój model Nagasha. Model ten wystąpił już w jedym z numerów Super Model a teraz prezentuję go na Modelwork oraz Cool Mini Or Not. Proszę o wasze głosy: http://www.coolminiornot.com/378178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Wyszedł bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rick1982 Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Proszę moich szanownych kolegów o oddanie głosów na mój model Nagasha. Model ten wystąpił już w jedym z numerów Super Model a teraz prezentuję go na Modelwork oraz Cool Mini Or Not. Proszę o wasze głosy: http://www.coolminiornot.com/378178 Ten cały Nagash – Lord Nieumarłych nie ma przypadkiem czegoś wspólnego z Herosami na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Kurcze nie wiem co to jest ale pomalowane jest SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RCTRAX-PL Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Kurcze nie wiem co to jest To jest model do gier bitewnych Warhammer ale ja osobiście wolę je malować niż nimi grać ... ale pomalowane jest SUPER! Podziękował ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 Ne rozumiem, ale malowanie bajeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RCTRAX-PL Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi