bahamut24 Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 A gdzie kupię ten flock części nie sa posklejane więc jeszcze można coś poprawić Pasy będą jak coś znajdę aby je zrobić , a na lewarku jest kropka z farby . Tu praktycznie wszystko: http://www.hobbyeasy.com/cgi-bin/i8_user_page.cgi?a=advance_search_result&page_size=10&page_number=1&keyword=flock&category_code=all lub bliżej: http://www.car-model-kit.com/filtr/ P.S. Choć ja ostatnio zarzuciłem flockowanie na korzyść standardowej "wykładziny".... A np tutaj wersja budżetowa http://allegro.pl/mw-flocked-nails-aksamit-nowosc-i4890954040.html Dorotka jak to z tą standardową wykładziną możesz to opisać dokładnie czy to taka zwykła jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 czy to taka zwykła jest? Całkiem zwykła z MFH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 czy to taka zwykła jest? Całkiem zwykła z MFH MFH to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 MFH to? Model Factory Hiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2015 Położyłem tego flocka Podłogę pomalowałem na czarny mat , położyłem klej wikol rozcieńczony z wodą i za pomocą sitka położyłem floca spróbowałem tylne oparcie posypać flockiem na próbę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Tylne oparcie całkiem fajnie, ale podłoga zdecydowanie do poprawki - za grubo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Flock sypałeś przez sitko, czy prosto z pojemnika ? Niezłe frotte wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 za pomocą sitka położyłem floca Flock sypałeś przez sitko, czy prosto z pojemnika ? P.S. Zmyj to, odpuść sobie klej i zrób "na farbę" ... Powinno być o niebo lepiej... Ło tak przynajmniej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2015 fotele to taki mój teścik ale jeżeli jest ok to reszte też pokryje czerwonym flockiem . A flocka na podłogę położyłem za pomocą sitka z czajnika na herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 E tam... Idziesz na łatwiznę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 E tam... Idziesz na łatwiznę... a flocka kupiłem tego nisko budżetowego więc jakość i wykonanie będzie się różnic od Twojego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 4 Lipca 2015 Autor Share Napisano 4 Lipca 2015 na tą chwilę model wygląda tak ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Lipca 2015 Share Napisano 4 Lipca 2015 Wygląda jak wygląda... Kolejny pewnie wyjdzie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 4 Lipca 2015 Share Napisano 4 Lipca 2015 Nie wymalowałeś obwódek przednich i tylnych lamp na czarno, te chromowane wstawki w przednim zderzaku to fabryczny chrom? Do galerii zrób też zdjęcia na białym tle lub innym jednolitym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 Co się dzieje z przednim kołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 5 Lipca 2015 Autor Share Napisano 5 Lipca 2015 model nie jest ukończony naklejki mnie wykończyły jest parę nie doróbek w modelu , chrom jest fabryczny miałem inne światła ale jak malowałem obwódki to mi to nie wyszło przód modelu ma jeszcze nadkola nie są przyklejone , a koła są tylko wsunięte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 7 Lipca 2015 Share Napisano 7 Lipca 2015 Szkoda ze nie zmyles tego chromu bo plastikowo wyglada bynajmniej na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi