bahamut24 Napisano 14 Czerwca 2015 Napisano 14 Czerwca 2015 A gdzie kupię ten flock części nie sa posklejane więc jeszcze można coś poprawić Pasy będą jak coś znajdę aby je zrobić , a na lewarku jest kropka z farby . Tu praktycznie wszystko: http://www.hobbyeasy.com/cgi-bin/i8_user_page.cgi?a=advance_search_result&page_size=10&page_number=1&keyword=flock&category_code=all lub bliżej: http://www.car-model-kit.com/filtr/ P.S. Choć ja ostatnio zarzuciłem flockowanie na korzyść standardowej "wykładziny".... A np tutaj wersja budżetowa http://allegro.pl/mw-flocked-nails-aksamit-nowosc-i4890954040.html Dorotka jak to z tą standardową wykładziną możesz to opisać dokładnie czy to taka zwykła jest? Cytuj
Dorotka Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 czy to taka zwykła jest? Całkiem zwykła z MFH Cytuj
bahamut24 Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 czy to taka zwykła jest? Całkiem zwykła z MFH MFH to? Cytuj
maniekx6 Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Napisano 18 Czerwca 2015 Położyłem tego flocka Podłogę pomalowałem na czarny mat , położyłem klej wikol rozcieńczony z wodą i za pomocą sitka położyłem floca spróbowałem tylne oparcie posypać flockiem na próbę . Cytuj
Dorotka Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 Tylne oparcie całkiem fajnie, ale podłoga zdecydowanie do poprawki - za grubo .... Cytuj
Coppercat Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 Flock sypałeś przez sitko, czy prosto z pojemnika ? Niezłe frotte wyszło Cytuj
Dorotka Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 za pomocą sitka położyłem floca Flock sypałeś przez sitko, czy prosto z pojemnika ? P.S. Zmyj to, odpuść sobie klej i zrób "na farbę" ... Powinno być o niebo lepiej... Ło tak przynajmniej: Cytuj
maniekx6 Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Napisano 19 Czerwca 2015 fotele to taki mój teścik ale jeżeli jest ok to reszte też pokryje czerwonym flockiem . A flocka na podłogę położyłem za pomocą sitka z czajnika na herbatę Cytuj
maniekx6 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Napisano 21 Czerwca 2015 E tam... Idziesz na łatwiznę... a flocka kupiłem tego nisko budżetowego więc jakość i wykonanie będzie się różnic od Twojego . Cytuj
Dorotka Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 Wygląda jak wygląda... Kolejny pewnie wyjdzie lepiej! Cytuj
bahamut24 Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 Nie wymalowałeś obwódek przednich i tylnych lamp na czarno, te chromowane wstawki w przednim zderzaku to fabryczny chrom? Do galerii zrób też zdjęcia na białym tle lub innym jednolitym Cytuj
maniekx6 Napisano 5 Lipca 2015 Autor Napisano 5 Lipca 2015 model nie jest ukończony naklejki mnie wykończyły jest parę nie doróbek w modelu , chrom jest fabryczny miałem inne światła ale jak malowałem obwódki to mi to nie wyszło przód modelu ma jeszcze nadkola nie są przyklejone , a koła są tylko wsunięte . Cytuj
bahamut24 Napisano 7 Lipca 2015 Napisano 7 Lipca 2015 Szkoda ze nie zmyles tego chromu bo plastikowo wyglada bynajmniej na zdjeciach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi