bazylms Napisano 17 Października 2015 Share Napisano 17 Października 2015 Ja ja jeszcze raz napiszę że napatrzeć się nie mogę. Piękne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 18 Października 2015 Autor Share Napisano 18 Października 2015 Przyznam się że sam tu czasami zaglądam.Oba okręty popłynęły w Polskę i trafiły w dobre ręce więc pozostały tylko foty.Jednak te kilka lat dłubania przy tych okrętach nie poszły na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Ponownie dałeś nacieszyć oczy - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Ładny model Mam taki sam tylko w porównaniu do Twojego to mój wygląda jak Wrak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2021 Pomoc dla tych co walczą z olinowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 uuu... głowa boli... jakby jeszcze ludki były i woda to by był max Kleiłem to w podstawówce z "Małego Modelarza" he, he.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 22 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Ostatnio grzebałem po starych gratach i znalazłem kilka modeli z Małego Modelarza.Ikona tego kraju.Kto pamięta to pamięta. Kartonowe modele były zawsze na pierwszym miejscu obok plastikowych modeli jak Ił2,Rwd,Łoś,Jak,szybowce z kiosku ruchu . Ech gdyby było więcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH123 Napisano 7 Września 2022 Share Napisano 7 Września 2022 Ciekawe film nt Victory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2023 (edytowane) Spora część zdjęć się wysypała,więc wysyłam ponownie.Powodzenia w budowie i nie poddawać się. Edytowane 13 Grudnia 2023 przez zoltan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi