Trojan Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Witam Paczuszka dojechała to dzielę się na gorąco. Jak na Tamiyę wszystko bajka. Mógłbym ograniczyć się tylko do zdjęć. Kapitalne wypraski. Z dodatków otrzymujemy detale z siatki, szablonów i kalkomanii. Chromy przyzwoite. Chyba nie będzie sensu ich poprawiać. W zasadzie mógłbym zacząć budowę ale poczekam na jakieś waloryzacje i blaszki. Bardzo podoba mi się opcja otwieranych drzwi i maski. Model wzorowy. Mam nadzieję, że nic nie wypłynie podczas budowy. Gdyby ktoś zauważył na rynku pojawiające się "graty" do Mesia, proszę o info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Też planuję zakup tego Meśka Czekam, bo w czerwcu ma być w Polsce. Blaszki już na dniach będą od Studio27, ale dość skromne. Tutaj preorder: zamów I widok blaszki: 300SL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashato Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Jacku, gdzie ma się pojawić w PL? Chodzi o konkretny sklepik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 czemu zrobili podwozie przeźroczyste ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Jacku, gdzie ma się pojawić w PL? Chodzi o konkretny sklepik Zamówiłem u siebie: ks-model. Mogę zaklepać dwa, ale nie znam jeszcze ceny. Było sprawdzane i jest w papierach następnej dostawy z Tamiya. W Katowicach ma być w czerwcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashato Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Jak będziesz znał cenę to daj znać ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Podbijam temat, ponieważ pojawiła się zapowiedź blach od HD: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts