Trojan Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Witam Paczuszka dojechała to dzielę się na gorąco. Jak na Tamiyę wszystko bajka. Mógłbym ograniczyć się tylko do zdjęć. Kapitalne wypraski. Z dodatków otrzymujemy detale z siatki, szablonów i kalkomanii. Chromy przyzwoite. Chyba nie będzie sensu ich poprawiać. W zasadzie mógłbym zacząć budowę ale poczekam na jakieś waloryzacje i blaszki. Bardzo podoba mi się opcja otwieranych drzwi i maski. Model wzorowy. Mam nadzieję, że nic nie wypłynie podczas budowy. Gdyby ktoś zauważył na rynku pojawiające się "graty" do Mesia, proszę o info. Cytuj
Coppercat Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Też planuję zakup tego Meśka Czekam, bo w czerwcu ma być w Polsce. Blaszki już na dniach będą od Studio27, ale dość skromne. Tutaj preorder: zamów I widok blaszki: 300SL Cytuj
kashato Napisano 7 Maja 2015 Napisano 7 Maja 2015 Jacku, gdzie ma się pojawić w PL? Chodzi o konkretny sklepik Cytuj
Coppercat Napisano 7 Maja 2015 Napisano 7 Maja 2015 Jacku, gdzie ma się pojawić w PL? Chodzi o konkretny sklepik Zamówiłem u siebie: ks-model. Mogę zaklepać dwa, ale nie znam jeszcze ceny. Było sprawdzane i jest w papierach następnej dostawy z Tamiya. W Katowicach ma być w czerwcu. Cytuj
Dorotka Napisano 11 Sierpnia 2015 Napisano 11 Sierpnia 2015 Podbijam temat, ponieważ pojawiła się zapowiedź blach od HD: Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi