Trojan Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Witam Paczuszka dojechała to dzielę się na gorąco. Jak na Tamiyę wszystko bajka. Mógłbym ograniczyć się tylko do zdjęć. Kapitalne wypraski. Z dodatków otrzymujemy detale z siatki, szablonów i kalkomanii. Chromy przyzwoite. Chyba nie będzie sensu ich poprawiać. W zasadzie mógłbym zacząć budowę ale poczekam na jakieś waloryzacje i blaszki. Bardzo podoba mi się opcja otwieranych drzwi i maski. Model wzorowy. Mam nadzieję, że nic nie wypłynie podczas budowy. Gdyby ktoś zauważył na rynku pojawiające się "graty" do Mesia, proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Też planuję zakup tego Meśka Czekam, bo w czerwcu ma być w Polsce. Blaszki już na dniach będą od Studio27, ale dość skromne. Tutaj preorder: zamów I widok blaszki: 300SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Jacku, gdzie ma się pojawić w PL? Chodzi o konkretny sklepik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 czemu zrobili podwozie przeźroczyste ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Jacku, gdzie ma się pojawić w PL? Chodzi o konkretny sklepik Zamówiłem u siebie: ks-model. Mogę zaklepać dwa, ale nie znam jeszcze ceny. Było sprawdzane i jest w papierach następnej dostawy z Tamiya. W Katowicach ma być w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Jak będziesz znał cenę to daj znać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Sierpnia 2015 Share Napisano 11 Sierpnia 2015 Podbijam temat, ponieważ pojawiła się zapowiedź blach od HD: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi