micmal Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Nie lubię Bronco, ale ten czołg musiałem sobie sprawić. Jeszcze trochę szlifowania i mam nadzieję do malowania go. Gąsienice mnie wykańczają, ale jakoś tam po kilka ogniwek lepię. Na dzień dzisiejszy tyle co na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 bardzo fajny i rzadki model, jakie malowanie dajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 bardzo fajny i rzadki model, jakie malowanie dajesz? Też mnie to nurtuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 O żeś się za nietypy wziął. Ciekawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Dzięki, fajnie, że się podoba. Z malowaniem to jeszcze nie wiem. Muszę przetrenować maskowanie na Matyldzie w 48 i wtedy pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 No chetnie popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Jak dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi