mysiek13 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Witam Jak już się odezwałem to pomarudzę więcej Kolejny model w naszych barwach to żywiczno-blaszkowa DANA... W pudełku wygląda dobrze - niestety instrukcja pomija część blaszek i nie jest zbyt czytelna... Dodatkowo niektóre blaszki nie pasują do żywić, ale na szczęście nie jest to Wespe ani TDW )) Choć trochę szpachli poszło :( Dziękuję Piotrowi M. za ogromną pomoc z dokumentacją, jego DANA wygląda super Teraz czas na dalszą obróbkę, oblachowanie oraz milion uchwytów ... Pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiek13 Posted May 11, 2015 Author Share Posted May 11, 2015 Gerdzie - dziękuje pięknie za super fotki teraz musze się jeszcze bardziej sprężyć, bo jeszcze trzeba będzie zrobić "zużycie" kamuflażu... A czy wszystkie DANY w ISAF miały zamontowane wkm ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 To nie jest dogmat. LADY GAGA z: LADY GAGA bez FIONA: DANUSIA: chyba DODA - działo w remoncie NN BARBARĘ już widziałeś. Wniosek? Każda miała na wyposażeniu nie zawsze zamontowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piecu_KP Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Danke za Danutę! Fajny temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 O kurde Dana w 1/72, a ja dopiero teraz zobaczyłem, fajny temat. Zasiadam i popatrzę Chociaż znając autora o wyrób finalny jestem spokojny, będzie na co popatrzeć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts