mysiek13 Napisano 10 Maja 2015 Napisano 10 Maja 2015 Witam Jak już się odezwałem to pomarudzę więcej Kolejny model w naszych barwach to żywiczno-blaszkowa DANA... W pudełku wygląda dobrze - niestety instrukcja pomija część blaszek i nie jest zbyt czytelna... Dodatkowo niektóre blaszki nie pasują do żywić, ale na szczęście nie jest to Wespe ani TDW )) Choć trochę szpachli poszło :( Dziękuję Piotrowi M. za ogromną pomoc z dokumentacją, jego DANA wygląda super Teraz czas na dalszą obróbkę, oblachowanie oraz milion uchwytów ... Pozdrawiam Michał Cytuj
mysiek13 Napisano 11 Maja 2015 Autor Napisano 11 Maja 2015 Gerdzie - dziękuje pięknie za super fotki teraz musze się jeszcze bardziej sprężyć, bo jeszcze trzeba będzie zrobić "zużycie" kamuflażu... A czy wszystkie DANY w ISAF miały zamontowane wkm ? Cytuj
Gerd Napisano 11 Maja 2015 Napisano 11 Maja 2015 To nie jest dogmat. LADY GAGA z: LADY GAGA bez FIONA: DANUSIA: chyba DODA - działo w remoncie NN BARBARĘ już widziałeś. Wniosek? Każda miała na wyposażeniu nie zawsze zamontowany. Cytuj
gumowy01 Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 O kurde Dana w 1/72, a ja dopiero teraz zobaczyłem, fajny temat. Zasiadam i popatrzę Chociaż znając autora o wyrób finalny jestem spokojny, będzie na co popatrzeć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi