mysiek13 Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Witam Jak już się odezwałem to pomarudzę więcej Kolejny model w naszych barwach to żywiczno-blaszkowa DANA... W pudełku wygląda dobrze - niestety instrukcja pomija część blaszek i nie jest zbyt czytelna... Dodatkowo niektóre blaszki nie pasują do żywić, ale na szczęście nie jest to Wespe ani TDW )) Choć trochę szpachli poszło :( Dziękuję Piotrowi M. za ogromną pomoc z dokumentacją, jego DANA wygląda super Teraz czas na dalszą obróbkę, oblachowanie oraz milion uchwytów ... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 11 Maja 2015 Autor Share Napisano 11 Maja 2015 Gerdzie - dziękuje pięknie za super fotki teraz musze się jeszcze bardziej sprężyć, bo jeszcze trzeba będzie zrobić "zużycie" kamuflażu... A czy wszystkie DANY w ISAF miały zamontowane wkm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 To nie jest dogmat. LADY GAGA z: LADY GAGA bez FIONA: DANUSIA: chyba DODA - działo w remoncie NN BARBARĘ już widziałeś. Wniosek? Każda miała na wyposażeniu nie zawsze zamontowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Danke za Danutę! Fajny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 O kurde Dana w 1/72, a ja dopiero teraz zobaczyłem, fajny temat. Zasiadam i popatrzę Chociaż znając autora o wyrób finalny jestem spokojny, będzie na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi