jacek j Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 Nie wiem czy dobry dział, ale wczoraj w Lidl pojawiły się modele Revell, w cenie 69,90, w zestawach z farbkami i klejem. Były m.in. Porsche Carrera 3.0 RS, Golf II, Ferrari i 2 rzędy samolotów pasażerskich. Jeśli ktoś nie ma w pobliżu Lidla, mogę mu kupić i przesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 In-boksy wszystkich tych aut są na mojehobby, obydwie Ferrarki są całkiem przyzwoite, ale Golf i Carrera to niestety starsze modele, dosyć mocno uproszczone. Ale mimo wszystko w tej cenie to całkiem przyzwoita oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 Dzięki za info. Wsiadłem w brykę i kupiłem oba ferrari. (Choć kolejka moich modeli ma już 2 lata długości (mając na uwadze lata przestępne)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 I znowu pojawiły się, jak to przed świętami, modele w Lidlu. W moim widziałem głównie samochody i jeden samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi