jacek j Napisano 19 Maja 2015 Napisano 19 Maja 2015 Nie wiem czy dobry dział, ale wczoraj w Lidl pojawiły się modele Revell, w cenie 69,90, w zestawach z farbkami i klejem. Były m.in. Porsche Carrera 3.0 RS, Golf II, Ferrari i 2 rzędy samolotów pasażerskich. Jeśli ktoś nie ma w pobliżu Lidla, mogę mu kupić i przesłać. Cytuj
grane Napisano 19 Maja 2015 Napisano 19 Maja 2015 In-boksy wszystkich tych aut są na mojehobby, obydwie Ferrarki są całkiem przyzwoite, ale Golf i Carrera to niestety starsze modele, dosyć mocno uproszczone. Ale mimo wszystko w tej cenie to całkiem przyzwoita oferta. Cytuj
Marak Napisano 19 Maja 2015 Napisano 19 Maja 2015 Dzięki za info. Wsiadłem w brykę i kupiłem oba ferrari. (Choć kolejka moich modeli ma już 2 lata długości (mając na uwadze lata przestępne)). Cytuj
milczacy Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 I znowu pojawiły się, jak to przed świętami, modele w Lidlu. W moim widziałem głównie samochody i jeden samolot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi