michal0281 Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Model ukonczony, przyznam, ze tym razem naprawde sie staralem i wydaje mi sie, ze raczej sie udalo, taki sobie zwykly rusek caly zielony i bez dodatkow, ale chyba udalo mi sie uniknac monotoni jednokolorowego pojazdu. a tu jeszcze zdjecia z automatu, troche kolor przeklamany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Witam relację śledziłem na bieżąco. Jak dla mnie to bardzo profesjonalnie pomalowany i złożony. Udało Ci się uniknąć monotoni jednokolorowego kamuflażu. Obecnie mam na warsztacie dokładnie ten sam model czołgu tylko w skali 1:72 ze stajni Modecollect. Twoja relacja i galeria będzie mi pomocna w budowie, dorobię kilka części których nie zrobili w skali 1:72. Z malowaniem pewnie Ci nie dorównam ale może mi coś tam wyjdzie. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi