Grie Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 Co do odstającej maski, w moim przypadku maska odstawała przez grube wycieraczki. Wystarczyło podszlifować je w miejscu w którym maska na nie nachodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 Ej no na innych forach mogłem pisać "Zajebiście" a tu nie można? Ok już nie będę tak pisał. Tak jedno konto mi skasowali dlatego tak przeklinałem bo zrobiliście na mnie Hejt. Jeszcze raz przepraszam. Wybaczycie mi czy nie? Chłopaku. Jak pisali poprzednicy - więcej ogłady i pokory. Nikt nie chce Cię tu obrażać ale dawaj do tego powodów. Zaręczam, że jeśli wykażesz się kulturą nie spotka Cię na tym forum nic złego i nie będzie okazji "do wybaczania". Ucz się, pytaj zanim coś pochrzanisz, czytaj forum. Mam trochę starszego syna od Ciebie. Dla niego również obce i abstrakcyjne jest pojęcie jakim jest - cierpliwość. To podstawa modelarstwa. Doświadczenie i wyniki przyjdą same z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langes Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Panowie zobaczcie co tu znalazłem http://olx.pl/oferta/italeri-tamiya-revell-zlom-modelarski-okazja-CID767-IDbHIyN.html#26940cb489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Panowie zobaczcie co tu znalazłem http://olx.pl/oferta/italeri-tamiya-revell-zlom-modelarski-okazja-CID767-IDbHIyN.html#26940cb489 Kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langes Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 No pewnie że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 No pewnie że nie Ja bym wziął tego Misia co z tyłu siedzi na krześle. Może zapytam, czy On może być w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langes Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 A faktycznie fajny misiu Wtedy taki komplet to ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 To są modele tego typa co tu się kiedyś obrażał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langes Napisano 5 Października 2015 Share Napisano 5 Października 2015 No dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi