Lucas HS Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Witam, mam szybkie i chyba prostę (nie dla mnie) pytanie: Z czego i jak wykonać pasy bezpieczeństwa w fotelach samolotów? Czytałem coś o chusteczkach higienicznych, moczonych w wikolu (że to zły sposób). Proszę żebyście pisali TU swoje propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Ja ostanio zrobilem pasy z folii aluminiowej, takiej od kwiaciarek. Wyszlo to tak (odrobine za szerokie, ale robilem na tempa i na oko): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 17 Listopada 2007 Autor Share Napisano 17 Listopada 2007 No, no... niezłe... ah, dyby mój Mig mógł takie ode mnie dostać... spróbuję...a to taka folia aluminiowa, podklejona takim choćby papierem? Czy zwykła do kanapek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 hmm ja zawsze pasy robiłem z papieru (np. śniadaniowy bo jest stosunkowo cienki). Muszę spróbować następnym razem tej folii bo pewnie o wiele lepiej się ją kształuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 (edytowane) Tak jak kolega Majek juz napisal folia aluminiowa najlepsza z kwiaciarni latwo sie tnie i uklada. Tak lepiej ? Edytowane 17 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 17 Listopada 2007 Autor Share Napisano 17 Listopada 2007 A nie za wielka czasem ta fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 a to taka folia aluminiowa, podklejona takim choćby papierem? Czy zwykła do kanapek? zrobilem pasy z folii aluminiowej, takiej od kwiaciarek.Folia aluminiwa ma ta przewage nad papierem, ze bez problemu zapamietuje nadany ksztalt. Mozna takie pasy ladnie uformowac, ulozyc, jak z reszta napisal kolega Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek252 Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Witam ja robię na przykład z taśmy malarskiej samoprzylepnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Pasy przy fotelach robię ze starej taśmy magnetofonowej. Maluję na odpowiedni kolor i gotowe. Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benq1 Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Może z liści ze sztucznej choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 No w sumie dobry pomysł... to są plastiki, ale są niestety porowate z tego co ze szkoły pamiętam... jest też coś takiego jak... lameta (czy jakoś tak), czyli anielskie włosy... rzuca się takie srebrne foliowe paski na choinkę i ładnie ona wtedy wygląda dobry materiał na pasy nie umywa się jednak do folii kwiacarek PS: Choinki mają IGŁY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benq1 Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Mam na myśli choinkę sztuczną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 Wiem, właśnie te zwane przez Ciebie listki mają imitować igiełki są one porowate chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi