JurekOgórek Napisano 13 Czerwca 2015 Share Napisano 13 Czerwca 2015 Panowie, może ktoś wie gdzie można znaleźć model Ił-14 1:72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 Wujek Google wskazuje jedynie eBay. Cena 100 Usd i 20-30 USD transport. Model wysylany z Rosji. Wez poprawke na naszych zuchow z urzedu celnego. Moga zazyczyc sobie dokumenty potwierdzajace transakcje plus doliczyc potrafia VAT od calej transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 albo zrobić sobie od podstaw. Na npwm jet taki co robi i świetnie mu to wychodzi. Bywa czasem na forum to może się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 Albo poczekać, może Amodel zrobi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekOgórek Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2015 Dzięki za odzew. Nie myślcie, że nie szukałem, ale niestety bez znaczących rezultatów... widziałem i podawany wątek z npwm, tylko nie wiem czy lenistwo nie wygrałoby ostatecznie z chęcią posiadania tego modelu Coś tam żywicznego u Czechów jeszcze widziałem. Nic to, ciekawych modeli nie brakuje, coś innego się sklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 W 1999 MiKu ( z Czech) wydała Avię 14/14T czyli Iła 14M. Więc może gdzieś za południową granicą można dostać we wtórnym obiegu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi