Timi Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Model: Revell (Esci) Skala: 1:48 Warsztat: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=48350 Stareńkie Esci wpakowane w Revela uzupełnione o żywice Vectora. malowany Alcladami i Gunze. Model nie pozbawiony błędów popełnionych przeze mnie, ale biorąc pod uwagę zestaw to jest chyba max co mogłem z niego stworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Mnie się podoba. Fajnie, że go ukończyłeś bo Henscheli Hs-123 na forach jak na lekarstwo. Wash może trochę za mocny ale poza tym OK. _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: MiG-21MF - R.V. Aircraft 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Podoba się, ale............. bywałeś w lepszej dyspozycji. Fotki na czarnym bardziej mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Tak na czarnym wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Bardzo ładna maszyna rzadko się trafia ten typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 Dzięki, ciesze się że model się spodobał. Łatwo z nim nie było, ale się udało skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi