stakor1 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 A ściereczka będzie?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Aaa, no to wszystko jasne. Umknęło to zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 A ściereczka będzie?? ;) wiesz,że nie uniknione?...bo nie wiem,czy nie przejadę się do aeroklubu...i nie cyknę trochę fotek różnych przedmiotów z hangaru......i coś tam docelowo wymodzę w jakiejś mini-dioramce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Jak chcesz to mogę Ci podesłać trochę zdjęć sprzętu z hangaru Aeroklubu Wrocławskiego np. agregat, butle, gaśnica, stojak na blokady pod koła itp. Masz artykuł z MiniRepliki o Wildze na podnośnikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 Nie mam artykułu...ale co możesz z fotek podesłać,to nie ma sprawy-chłonę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Września 2015 Autor Share Napisano 15 Września 2015 Bawię sie dalej.....wkleiłem takie imitacje pewnych elementów pod osłonę silnika...jeszcze oczywiście nie koniec,bo rury dojdą i wiele innych ,których nie będę umiał nazwać ... ....tu takie przymiarki,ale słabo widać... ...a tu zrobiłem coś pod nogę...kolejny stopień......bardzo cienkie te niteczki polistyrenu są....aż się zastanawiałem,czy nie wymyśleć czegoś innego ...ale konstrukcja zrobiła się dosyć zwarta..... i to by było na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi