Nużek Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Kończy mi się słoiczek Gunze H12. Trzeba kupić nowy i teoretycznie sprawa jest prosat. Kolejny słoiczek z czarną farbą. Tyle, że przeglądając jest jeszcze jakiś Tire Black, jest także wersja gloss. Czy rzeczywiście każdy kolor ma swoje zastosowanie czy to już szukanie dziury w całym i można np. miec tylko czarny błyszczący który ewentualnie można potraktować bezbarwnym matem aby był czarny mat. A może kupić Alcalda czarnego, tego do podkładu pod metalizery? Może głupie pytania, głupi problem ale tak mnie jakoś naszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Czarnych kolorów warto mieć kilka. Ja używam z reguły następujące: - do wnętrza kokpitu: C033 czarny mat oraz Tamiya XF-69 Nato black, czyli taki wyblakły, szarawy czarny, świetny do wnętrz; - opony C137 Tire black, albo do pędzelka Vallejo Master Color 70.950 - no i do tego jakiś błyszczący/półmatowy czarny, czasami się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi