Moses Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Orientuje się ktoś czy kolorystyka szachownicy jaką zaprezentował Minicraft do swojego FG-1D jest poprawna? Z tego co wiem szachownice w VMF-312 były biało-granatowe. Przewertowałem w wszystkie posiadane przezemnie monografie Corsaira i nigdzie nie natrafiłem na żaden schemat potwierdzający tą kolorystykę. Poszukiwania w internecie zaowocowały jedynie znalezieniem sylwetki FG-1 z taką kolorystyką na portalu wp.scn.ru, jednakże brak jest podanego źródła mogącego zweryfikować ten schemat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 A może tak, miast nudnego marynsa, zrobić fajną wyścigówkę? FG1D model jest, no i najważniejsze ...Szachownicę już masz [foto ze strony http://www.f4ucorsair.com/legends/living.htm] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 Yyyyyyyyyyy nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts