Moses Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 Orientuje się ktoś czy kolorystyka szachownicy jaką zaprezentował Minicraft do swojego FG-1D jest poprawna? Z tego co wiem szachownice w VMF-312 były biało-granatowe. Przewertowałem w wszystkie posiadane przezemnie monografie Corsaira i nigdzie nie natrafiłem na żaden schemat potwierdzający tą kolorystykę. Poszukiwania w internecie zaowocowały jedynie znalezieniem sylwetki FG-1 z taką kolorystyką na portalu wp.scn.ru, jednakże brak jest podanego źródła mogącego zweryfikować ten schemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 A może tak, miast nudnego marynsa, zrobić fajną wyścigówkę? FG1D model jest, no i najważniejsze ...Szachownicę już masz [foto ze strony http://www.f4ucorsair.com/legends/living.htm] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2015 Yyyyyyyyyyy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi