ams Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 Witam, ... jak to u mnie - równocześnie na tapecie 5-6 modeli. Tym razem udało mi się przygotować do malowania tygryska królewskiego. Całość zestawu to: model od Revell'a, wieża od Black Bog'a (choć nie doskonała, to jednak znacznie lepsza od revellowskiej), blaszki Voyager, linki od Eureki i trochę "hand made" wyrobów. Mile widziane uwagi jak mogę poprawić model, czyli na co nie zwróciłem należytej uwagi. (właśnie zauważyłem na fotkach obrócony hamulec - jest jeszcze nie przyklejony) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 No ten wygląda zacnie, czekam na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2015 Po długiej przerwie, położone bazowe kolorki... później zmyte (brak zadowolenia) i położone drugi raz... teraz się nadadzą :c)... tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 A co jest nie tak z Revellowską wieżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Kolory dziwne nieco i kropki zbyt gęste i zbyt regularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy P Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Bardzo ładnie Dużo wysiłku w jeden z najmniej udanych czołgów IIWŚ. Dołączę się do pytania, co nie tak z wieżą. Już go popełniłem i ie zmierzam wracać ale chętnie się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi