ams Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Witam, ... jak to u mnie - równocześnie na tapecie 5-6 modeli. Tym razem udało mi się przygotować do malowania tygryska królewskiego. Całość zestawu to: model od Revell'a, wieża od Black Bog'a (choć nie doskonała, to jednak znacznie lepsza od revellowskiej), blaszki Voyager, linki od Eureki i trochę "hand made" wyrobów. Mile widziane uwagi jak mogę poprawić model, czyli na co nie zwróciłem należytej uwagi. (właśnie zauważyłem na fotkach obrócony hamulec - jest jeszcze nie przyklejony) Pozdrawiam Cytuj
gumowy01 Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 No ten wygląda zacnie, czekam na dalsze postępy. Cytuj
ams Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Napisano 3 Grudnia 2015 Po długiej przerwie, położone bazowe kolorki... później zmyte (brak zadowolenia) i położone drugi raz... teraz się nadadzą :c)... tak myślę... Cytuj
KrzychuP Napisano 3 Grudnia 2015 Napisano 3 Grudnia 2015 A co jest nie tak z Revellowską wieżą? Cytuj
Andrzej_LK Napisano 3 Grudnia 2015 Napisano 3 Grudnia 2015 Kolory dziwne nieco i kropki zbyt gęste i zbyt regularne. Cytuj
Roy P Napisano 5 Grudnia 2015 Napisano 5 Grudnia 2015 Bardzo ładnie Dużo wysiłku w jeden z najmniej udanych czołgów IIWŚ. Dołączę się do pytania, co nie tak z wieżą. Już go popełniłem i ie zmierzam wracać ale chętnie się dowiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi