kashato Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Witajcie, Jakiś czas temu po skończeniu S15 zacząłem kolejny model. Padło na Evo X Aoshimy. Dokupiłem do niego zestaw blaszek firmy A+ Club w wersji specjalnie do tego modelu (jest też wersja do zwykłego Evo X - inne blaszki, brak wentyli do felg). Kolorystyka - biel plus czarne dodatki. Kilka zdjęć: Do pomalowania też czerwone lampy, glut zamiast farby uniemożliwił mi ich zrobienie Pozdrawiam, Akash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Do pomalowania też czerwone lampy, glut zamiast farby uniemożliwił mi ich zrobienie Model, jak to model, ale ten Glut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 10 Lipca 2015 Autor Share Napisano 10 Lipca 2015 Lepiej nie pisać na forum co mi to ustrojstwo przypomina... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Mmmmmm 50 SEC Lorinser z Tamiyi w magazynie Coś pięknego. Pewnie kosztował majątek... Powodzenia z EVO! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Kolekcja aut ciekawa będę zaglądać do warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 10 Lipca 2015 Autor Share Napisano 10 Lipca 2015 A dziękuję, choć na fotkach i tak nie cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Przy lewej "siatce" (dół) masz chyba trochę niedomalowane... Chyba, że to na fotce tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 10 Lipca 2015 Autor Share Napisano 10 Lipca 2015 Tam były wycinane wloty dremelem i nie jest idealnie prosto. Patrząc od przodu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Tam były wycinane wloty dremelem i nie jest idealnie prosto. Patrząc od przodu nie widać Skoro tak ma zostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 ...Do pomalowania też czerwone lampy, glut zamiast farby uniemożliwił mi ich zrobienie... Będę kibicował. Zapowiada się ciekawie. Jak jest to glut, a nie kamień, to możesz rozpuścić rozcieńczalnikiem gunze do farb typu "C", czyli granatowym lub żółtym. Kamień też rozpuścisz, ale taka farba już jest do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 10 Lipca 2015 Autor Share Napisano 10 Lipca 2015 Dla bezpieczeństwa zamówiłem nową, z tamtej pozostał mi zapasowy słoiczek. Co z Twoim lambo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Dla bezpieczeństwa zamówiłem nową, z tamtej pozostał mi zapasowy słoiczek. Co z Twoim lambo? Muszę skończyć Peterbilta. A potem 3 tematy: Lambo, Ford Fiesta Kubica i pożarniczy Star. Chyba będę je robił równolegle, bo nie wiem od którego zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Szykuje się całkiem fajny projekt Akash, jeżeli to możliwe popraw te nierówności od Dremel'a. Zapowiada się model na poziomie, więc szkoda, żeby taki babol szpecił całość. Napisz proszę co Cię kręci w tych japońskich "bzykaczach" Czy w tym modelu będzie silnik Jakie wnętrze (rajdowe) Będę kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 11 Lipca 2015 Autor Share Napisano 11 Lipca 2015 Już chyba 'po ptakach', kasta już po 4 warstwie klaru, aktualnie wysycha... Wiesz co, nie ma reguły. Kupuję głównie modele aut, których stylistyka mi się podoba. To dlatego. Ale nie martw się, w kolejce jest też trochę nie-japończyków Model jest bez silnika, wnętrze seryjne, tu fotki: Fotele zrobione zostały za pomocą 'magicznego' proszku tworzącego efekt zamszu. Miesza się go z rozcieńczoną farbą i maluje aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 .......Model jest bez silnika ...... .......Fotele zrobione zostały za pomocą 'magicznego' proszku tworzącego efekt zamszu. Miesza się go z rozcieńczoną farbą i maluje aero. Możesz wrzucić dokładniejsze fotki ? Mam ten proszek (od Ciebie ) i nie bardzo umiem go wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Zdaje się Coppercat, że nie tylko Ty masz ten proszek i nie masz pojęcia jak go dobrze użyć. Akash pochwal się jak użyć proszku. Matasubisi nabiera smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Ja się podpinam pod prośbę o zdjęcie z bliska tych fotelików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 11 Lipca 2015 Autor Share Napisano 11 Lipca 2015 No, niestety... Szkoda, że w wersji Ralliart za już dosyć wysoką cenę poskąpili chociażby jednoczęściowej wkładki... Jutro będę w domu to coś pstryknę. Ja najpierw rozcieńczałem farbę Tamki dosyć mocno i dosypywałem tego proszku na oko. Trzeba go dobrze rozbić bo czasem zbiera się w grudki. Potem do aero i jazda. Trochę pluje ale to w ogóle nie przeszkadza bo i tak celem nie jest gładka powierzchnia. Efekt wychodzi ciekawy, nadaje się to głównie na siedzenia, bo flok do siedzeń nijak nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 A jak się ten proszek nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Proszek wygląda tak, ale za cholerę nie wiem jak to przetłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Dzięki! Opis prosty przecież jest: 绒面效果粉 Wiadomo, gdzie można kupić i nawet instrukcja użycia jest: http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.1-c.w4004-5237359734.24.9SshVh&id=14094981658 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 31 Lipca 2015 Autor Share Napisano 31 Lipca 2015 Zapraszam do galerii http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=73&t=50030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi