spiton Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Jakis czas temu rozgrzebałem taki model . Cos tam pogrzebałem..i włożyłem model do szuflady Fajna zabawę miałem z hełmami. Gwiazdy to oznaczenia sowieckich zwycięstw, a te niebieskie trójkąty, to flagi sygnałowe 1/700 ,-))) Rozumiecie, że po obejrzeniu Top Gun własnie tak sobie wyobrażałem kaski jankeskich pilotów. Ostatnio pod wpływem Net Seilora i jego walki z Tomcatem, postanowiłem wrócić do tego modelu. Powrót zacząłem od wymodelowania uszczelnień wnęk w które chowają się skrzydło w pozycji złożonej. Zawsze mi się podobał ten element w formie spracowanej, powycieranej, i też sobie taki wydłubałem. Obok ten sam element fabryczny. Żeby było wiadomo na czym polegają przeróbki. A to inspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Rewelacyjnie to wymodelowałeś. Jakie planujesz malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Kaski super, ale powiedz jak zrobiłeś te poduchy, tylko rzeźbiłeś czy coś wcześniej nadlałeś na nich ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Lipca 2015 Autor Share Napisano 18 Lipca 2015 Tylko rzeźbiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi