spiton Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Jakis czas temu rozgrzebałem taki model . Cos tam pogrzebałem..i włożyłem model do szuflady Fajna zabawę miałem z hełmami. Gwiazdy to oznaczenia sowieckich zwycięstw, a te niebieskie trójkąty, to flagi sygnałowe 1/700 ,-))) Rozumiecie, że po obejrzeniu Top Gun własnie tak sobie wyobrażałem kaski jankeskich pilotów. Ostatnio pod wpływem Net Seilora i jego walki z Tomcatem, postanowiłem wrócić do tego modelu. Powrót zacząłem od wymodelowania uszczelnień wnęk w które chowają się skrzydło w pozycji złożonej. Zawsze mi się podobał ten element w formie spracowanej, powycieranej, i też sobie taki wydłubałem. Obok ten sam element fabryczny. Żeby było wiadomo na czym polegają przeróbki. A to inspiracja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Rewelacyjnie to wymodelowałeś. Jakie planujesz malowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duju69 Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Kaski super, ale powiedz jak zrobiłeś te poduchy, tylko rzeźbiłeś czy coś wcześniej nadlałeś na nich ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted July 18, 2015 Author Share Posted July 18, 2015 Tylko rzeźbiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts