Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam po przerwie

Udało się dokończyć model renault na nowym miejscu. Na zdjęciach brakuje jeszcze końcówki wydechu - czekam na rurkę chromowaną.

Zmiany względem pudełkowej wersji nie wielkie:

- 17" metalizowane felgi z obniżonym profilem opony

- wydłużona przednia dokładka zderzaka

- soczewkowe wkłady przednich lamp

- klosze przednie pozbawione przetłoczeń

- malowana grafika na bokach auta

- zmieszany kolor

- obniżone zawieszenie

- sygnowane tablice

Wnętrze jest utrzymane w prostej stylistyce - czerń i imitacja drewna.

megane.jpg

megane%201.jpg

megane%202.jpg

megane%203.jpg

megane%204.jpg

megane%205.jpg

megane%206.jpg

megane%207.jpg

megane%208.jpg

megane%209.jpg

Pozdrawiam

Messer

Napisano

Bardzo fajny jedynie co razi to grille pomalowane połyskiem ale i tak jest super.

Napisano

Jako wieloletni posiadacz kupejki, a właściwie dwóch kupejek, które uważam, za jedne z piękniejszych wozów świata, a jazda nimi o czysta przyjemność, która w okolicach 200 km daje doznania porównywalne z seksem muszę zaprotestować.

Meganka może mieć kolor granatowy lub żółty. W obu tych kolorach jeździł Ś.P. Janusz Kulig. Każdy inny kolor nadaje się np. na golfa a nie na megankę.

Zawiodłeś mnie Messer.

Do wykonania, nie mam oczywiście, żadnych zastrzeżeń, bo zawsze podoba mi się Twoja robota.

Napisano

Dzięki Panowie,

Co do malowania - no cóż, po prostu maluję :P

Marak, na tym cały myk polega, że to mnie model ma się podobać - nie ma dla mnie znaczenia kto tym autem jeździł, bo to tylko człowiek Nie mniej jednak dzięki za komentarz ;)

Pozdrawiam

Messer

Napisano

A dla mnie właśnie ten kolor i malowanie są świetne. Nie do końca podoba mi się taka gleba i koła nie mieszczące się w nadkola - ale to jest Messer Design i jak sam wykonawca powiedział - to jemu ma się model podobać. Co do wykonania to chyba podczas montażu obtarła się farba z podwozia (szczególnie widać to przy prawym progu ale przy lewym też).

Napisano

Dokładnie tak jak piszesz adamuss - podwozie lekko oberwało przy składaniu - będzie wyretuszowane. Dopiero teraz widzę, że na zdjęciach źle ułożyła się płyta podłogowa ( wybrzuszona na kilku zdjęciach ) - nie powinno jej w ogóle być widać.

Pozdrawiam

Messer