Prowler27 Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Witam Spitfire w zestawowym malowaniu 317sqn. Będę co nieco jeszcze poprawiał brakuje luf u ostatniej parze km-ów i do poprawki figurka. Zdjęcia przekłamują kolory bo photoshop trochę na zmieniał i moje rece z wiecznym parkinsonem Przepraszam za błędy jeśli jakieś są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Fajna scenka i Spit też wygląda na fajnie zrobiony. Przydało by się trochę zbliżeń bo w sumie samolot słabo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 24 Lipca 2015 Autor Share Napisano 24 Lipca 2015 Udało mi się zrobić jakieś bardziej ogarnięte zdjęcia chociaż to nie było łatwe moim aparatem z elektronicznego średniowiecza Zapomniałem dodać że model ma blachy od yahu. model będzie można dokładniej obejrzeć w Łasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Wygląda całkiem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 1 Października 2015 Autor Share Napisano 1 Października 2015 Przy okazji robienia zdjęć F-14 na sesje zdjęciową załapał się Spitfire:D Wielkie podziękowania dla Pana Wojtka za zrobienie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Jest naprawdę bardzo ładny, podoba mi się zwłaszcza malowanie - elegancko wycieniowane, świetne kolorystycznie. Ale rzuca się w oczy okropny szew na wydechach, zwłaszcza lewym. No i następnym razem odkurz go przed zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Mi też sie podoba.....bardzo przyjemny w odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek O Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 Fajny, bo polski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 fajny ale na dużych zbliżeniach widać jakiś przykurz i nie wiem czy to wina zdjęcia ale szkło strasznie matowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 11 Października 2015 Autor Share Napisano 11 Października 2015 Dziękuję za opinię. Ale rzuca się w oczy okropny szew na wydechach Szef zostawiłem celowo ale w tej skali faktycznie nie powinno go być. fajny ale na dużych zbliżeniach widać jakiś przykurz i nie wiem czy to wina zdjęcia ale szkło strasznie matowe Przykurz spowodowany jest tym że nie mogłem się w tedy dogadać z lakierem bezbarwnym i jest t o jeszcze podsycone przez kurz. Szybka nie jest matowa tylko brudna o d kurzu wcześniej powinienem go odkurzyć przed oddaniem do zrobienia zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi