Jaśko2002 Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Sama armata gotowa, została już tylko załoga i podstawka. a w oddali skrzyneczki na naboje dowódca niezbyt udany, ale trzeba ćwiczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Szczerze mowiac trudno ocenic ta figure bo zdjecie jest jakie jest. Czy on ma na sobie kurtke maskujaca? Szalokominiarka powinna byc w kolorze szaroniebieskim, przerabialismy juz, bodaj, w watku kolegi Pedzelka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśko2002 Posted July 24, 2015 Author Share Posted July 24, 2015 Na razie nie mam więcej zdjęć figurki kurtka jest ciemno-zielona w paski brązowe,szare,jasno-zielone i kremowe, więc kamuflaż na kurtce zmyślony. A armata? To mój pierwszy model w 1/35 i chciałbym usłyszeć ocenę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Dobra, jak dojdziesz do etapu w ktorym bedziesz chcial robic figury poprawne merytorycznie to sie odezwij, chetnie pomoge. A na razie cwicz techniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśko2002 Posted July 24, 2015 Author Share Posted July 24, 2015 dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 No armatka na ostatnim zdjęciu fajnie wygląda. (Oby tak dalej ) ale na reszcie zdjęć mogłeś jeszcze aparat bliżej wziąć albo zbliżenie na aparacie bo mało z daleka widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 PAK całkiem możliwy. Od spodu błotko, a niżej mocne obicia po całej linii. To mi nie pasuje. Figurka wygląda jak moja pierwsza. Czyli oglądaj dużo dioram z figurkami, czytaj fora i dużo ćwicz. A najgorsze są fotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 ja od siebie dorzucę do zbioru uwag szew na bieżniku opon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśko2002 Posted July 25, 2015 Author Share Posted July 25, 2015 PAK całkiem możliwy.Od spodu błotko, a niżej mocne obicia po całej linii. To mi nie pasuje Co do tych obić, to ten element jest najbliżej podłoża kiedy armata jest ciágnięta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Jaśko2002 prawda. Tylko błotko o dziwo jest głównie wyżej. Jak na 13 lat to gratulację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśko2002 Posted July 28, 2015 Author Share Posted July 28, 2015 Kolokwialnie mówiąc, to "siedzę w temacie" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśko2002 Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Tak to wygląda, usunąłem szwy na kołach, dodałem trochę błota, zrobiłem podstawkę, która wyszła jako tako. Przepraszam, że jest taki przeskok, i że nie mogłem prowadzić pełnej relacji z budowy. Musiałem też dorobić palec dowódcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Fajna jak na początki Ale jak masz tak zabłocone koła to reszta zbyt czysta. Popraw to i jak dla mnie będzie dobry model Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts