Jaśko2002 Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Sama armata gotowa, została już tylko załoga i podstawka. a w oddali skrzyneczki na naboje dowódca niezbyt udany, ale trzeba ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Szczerze mowiac trudno ocenic ta figure bo zdjecie jest jakie jest. Czy on ma na sobie kurtke maskujaca? Szalokominiarka powinna byc w kolorze szaroniebieskim, przerabialismy juz, bodaj, w watku kolegi Pedzelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 24 Lipca 2015 Autor Share Napisano 24 Lipca 2015 Na razie nie mam więcej zdjęć figurki kurtka jest ciemno-zielona w paski brązowe,szare,jasno-zielone i kremowe, więc kamuflaż na kurtce zmyślony. A armata? To mój pierwszy model w 1/35 i chciałbym usłyszeć ocenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Dobra, jak dojdziesz do etapu w ktorym bedziesz chcial robic figury poprawne merytorycznie to sie odezwij, chetnie pomoge. A na razie cwicz techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 24 Lipca 2015 Autor Share Napisano 24 Lipca 2015 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 No armatka na ostatnim zdjęciu fajnie wygląda. (Oby tak dalej ) ale na reszcie zdjęć mogłeś jeszcze aparat bliżej wziąć albo zbliżenie na aparacie bo mało z daleka widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 PAK całkiem możliwy. Od spodu błotko, a niżej mocne obicia po całej linii. To mi nie pasuje. Figurka wygląda jak moja pierwsza. Czyli oglądaj dużo dioram z figurkami, czytaj fora i dużo ćwicz. A najgorsze są fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 ja od siebie dorzucę do zbioru uwag szew na bieżniku opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 25 Lipca 2015 Autor Share Napisano 25 Lipca 2015 PAK całkiem możliwy.Od spodu błotko, a niżej mocne obicia po całej linii. To mi nie pasuje Co do tych obić, to ten element jest najbliżej podłoża kiedy armata jest ciágnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Jaśko2002 prawda. Tylko błotko o dziwo jest głównie wyżej. Jak na 13 lat to gratulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 Kolokwialnie mówiąc, to "siedzę w temacie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2015 Tak to wygląda, usunąłem szwy na kołach, dodałem trochę błota, zrobiłem podstawkę, która wyszła jako tako. Przepraszam, że jest taki przeskok, i że nie mogłem prowadzić pełnej relacji z budowy. Musiałem też dorobić palec dowódcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Fajna jak na początki Ale jak masz tak zabłocone koła to reszta zbyt czysta. Popraw to i jak dla mnie będzie dobry model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi