Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sama armata gotowa, została już tylko załoga i podstawka.

f3298d1b57979b98gen.jpg

642997212a83c19fgen.jpg

707d337dc17be4bbgen.jpg

34e1a9054ac0ca06gen.jpg

a w oddali skrzyneczki na naboje

23dbaf1e04ac3695gen.jpg

dowódca niezbyt udany, ale trzeba ćwiczyć

Napisano

Szczerze mowiac trudno ocenic ta figure bo zdjecie jest jakie jest. Czy on ma na sobie kurtke maskujaca? Szalokominiarka powinna byc w kolorze szaroniebieskim, przerabialismy juz, bodaj, w watku kolegi Pedzelka.

Napisano

Na razie nie mam więcej zdjęć figurki

kurtka jest ciemno-zielona w paski brązowe,szare,jasno-zielone i kremowe, więc kamuflaż na kurtce zmyślony.

A armata? To mój pierwszy model w 1/35 i chciałbym usłyszeć ocenę...

Napisano

Dobra, jak dojdziesz do etapu w ktorym bedziesz chcial robic figury poprawne merytorycznie to sie odezwij, chetnie pomoge. A na razie cwicz techniki.

Napisano

No armatka na ostatnim zdjęciu fajnie wygląda. (Oby tak dalej ) ale na reszcie zdjęć mogłeś jeszcze aparat bliżej wziąć albo zbliżenie na aparacie bo mało z daleka widać

Napisano

PAK całkiem możliwy.

Od spodu błotko, a niżej mocne obicia po całej linii. To mi nie pasuje.

Figurka wygląda jak moja pierwsza. Czyli oglądaj dużo dioram z figurkami, czytaj fora i dużo ćwicz.

A najgorsze są fotki.

Napisano
PAK całkiem możliwy.

Od spodu błotko, a niżej mocne obicia po całej linii. To mi nie pasuje

Co do tych obić, to ten element jest najbliżej podłoża kiedy armata jest ciágnięta.

• 4 months later...
Napisano

Tak to wygląda, usunąłem szwy na kołach, dodałem trochę błota, zrobiłem podstawkę, która wyszła jako tako.

Przepraszam, że jest taki przeskok, i że nie mogłem prowadzić pełnej relacji z budowy.

6e48bab26077d116.jpg

989cebf4a7df0583.jpg

b68f4674b981fe1c.jpg

1404e2eaf7af6c3f.jpg

de761bd72bad805f.jpg

Musiałem też dorobić palec dowódcy.