Sławekb Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Nowości Ardpolu......będzie PUCHACZ i dwa inne......jesli ktoś lubi bezsilnikowce http://ardpolmodels.com.pl/produkt/szd-50-puchacz-48-016/..... Nie wiem czy mi się dobrze udało to powklejać ....jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Hurrra! Puchacz! Puchacz! Puchacz! Nigdy nie byłem wielkim fanem szybowców, ale ten wyjątkowo bardzo mi się podoba. Dzięki za info! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 ruszyla nowa zaktualizowan strona ARDPOLU: http://ardpolmodels.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Mam pytanie dlaczego nie widać cen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Z tego co wiem, już wkrótce oprócz szybowców, będzie coś dla miłośników powojennych samolotów z biało-czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 A bedzie majacy poslizg zapowiadany juz na poczatek roku Orlik tlokowy i Iryda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 ...już niedługo, już za chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Ja miałem zrobionego SP-PCC z vacu... Z tą Irydą to chyba jednak nie tak szybko jak z Orlikiem będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2015 IRYDA...ORLIK...Panowie o czym mowa,bo chyba ciężko kapuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empeck Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Strona niestety kijowa. Słabo się ładuje, na newsletter zapisać się nie mogę, cen nie ma, rozwinięcia aktualności prowadzą na stronę 404, części podstron brakuje, sklepu w sumie też nie ma. Strona odstrasza zamiast zachęcać do zakupu... Niemniej bardzo fajnie, że coś się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Oba w skali 1/72. Przypominam, że ARDPOL wydał już dobrych kilka lat temu wysokiej jakości (jak większość ich modeli) model PZL-130 "Orlik" TC-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Nie będzie Orlików z ArmaHobby (przynajmniej w najbliższej przyszłości), będą prototypy z silnikiem tłokowym: http://www.fotosik.pl/zdjecie/c9d1de4daf5035fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Orlik świetnie, mam nadzieję, że i zapowiadany Jastrząb się ukaże. Pierwszy prototyp jest już od paru lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2015 Na PWM-ie niejaki kolega SPARROW przedstawił in-boxy Puchacza itd....ale na stronie ARDPOL-u nic nie ma...byc może ja nie umiem obsługiwać tej strony....tam Puchacz jest w zapowiedziach.....może ktoś z was jest bardziej oświecony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi