strazak9982 Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 hejka mam prośbę do wszystkich modelarzy!!! gdzie można dostać modele naczep takich jak poniżej w skali1;24 , 1;25 ????????? proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Hejas! Głównie KFS- Kit From Services (wpisać w google)... Oprócz tego wyszła niskopodwoziówka od Revella... Do kupienia na Allegro, lub tu http://www.modell4you.at/shop/product_info.php?products_id=825&SESS=6276d472ee2d508a17bfc8c2a466fa77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 oki a taka jak na 1 zdjęciu bo szczególnie o taką mi chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Ta na MAN-ie?? Jeśli tak, to w ogóle nie wiem, czy taka jest dlatego mimo wszystko ZAPRASZAM NA STRONĘ KIT FROM SERVICES!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 własnie kiedyś odwiedziłem tą stronke ale obecnie mają tylko niskopodwoziową coś ala revella ale dopiero od 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 nie ta na scani ale coś sie (...) i jej nie widać http://images5.fotki.com/v69/fileK9S0/fbbdd/1/117425/3327710/DSCF0114.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 o coś takiego mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Główny Administrator Napisano 22 Listopada 2007 Administrator Główny Share Napisano 22 Listopada 2007 Kolego strazak9982. Po pierwsze, nie przeklinamy na forum. Młodzierz do nas zagląda. Po drugie, nie umieszczamy kilku postów jeden pod drugim, tylko korzystamy z funkcji "Zmień"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Już znalezione? Acha... Na przyszłość proszę edytuj swoje posty zamiast pisać trzech pod sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 oki chłopaki zrozumiano jestem nowy i sie dopiero ucze sorki za te wulgaryzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Duże litery na początku zdań oraz znaki interpunkcyjne także obowiązują na naszym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 Haha oki a wracając do tematu, kfs jest angielski sklep a innych nie kojarzycie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Preatorian dobze mowi , KFS , Noteboom mega windmill czy jakos tak :P to zagadaj moze do kolegi ktory robił tą naczepke , była w sklepie bodajze za 300 euro . A mogą byc tez samorobki , polecam , zrobic samemu taką cycepke . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 Dzięki za rade, a jeżeli samoróbki to z płytek plastiku które można kupić na allegro czy to są inne płytki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Dokładnie tak... To tworzywo nazywa się POLISTYREN. Bardzo przydatne do modelowania. Świetnie klei się klejem modelarskim. Oprócz tego używam PCV spienionego (akurat ja mam 1mm), które bardzo dobrze łapie na cyjanoakryle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Haha oki a wracając do tematu, kfs jest angielski sklep a innych nie kojarzycie ???? Proszę bardzo: Sklep Po wejsciu na stronę wybierz Shop , następnie Scale models i wybierasz odpowiedną skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 OKi dzięki wielkie!!!!!! to juz chyba wiem co kupie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Oprócz tego wyszła niskopodwoziówka od Revella... Do kupienia na Allegro, lub tu Ostatnio były 3 sztuki na Allegro za 200zł - 220zł. Jedna już u mnie (plany na przyszłość). Dziś rano się skończyła aukcja kolejnej - nie znalazła kupca, więc pewnie niebawem znów się pojawi. Wypraski są fajne, "patelnia" zapowiada się bardzo ciekawie. U mnie w planach z MANem TGA. Jedynie zastanawia mnie, czy nie będę musiał nieco obniżyć siodła w ciągniku, żeby dopasować jej skalę (1/25) do skali ciągnika (1/24). Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Oprócz tego wyszła niskopodwoziówka od Revella... Do kupienia na Allegro, lub tu Ostatnio były 3 sztuki na Allegro za 200zł - 220zł. Jedna już u mnie (plany na przyszłość). Dziś rano się skończyła aukcja kolejnej - nie znalazła kupca, więc pewnie niebawem znów się pojawi. Wypraski są fajne, "patelnia" zapowiada się bardzo ciekawie. U mnie w planach z MANem TGA. Jedynie zastanawia mnie, czy nie będę musiał nieco obniżyć siodła w ciągniku, żeby dopasować jej skalę (1/25) do skali ciągnika (1/24). Pozdrowienia Nie będizesz musiał, bo są to nie znaczne różnice i ewentualnej pochyłości nie będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi