Jump to content

building kit naczepa niskopodwoziowa

strazak9982
 Share

Recommended Posts

Hejas!

Głównie KFS- Kit From Services (wpisać w google)...

Oprócz tego wyszła niskopodwoziówka od Revella... Do kupienia na Allegro, lub tu http://www.modell4you.at/shop/product_info.php?products_id=825&SESS=6276d472ee2d508a17bfc8c2a466fa77

Dokładnie tak...

To tworzywo nazywa się POLISTYREN. Bardzo przydatne do modelowania. Świetnie klei się klejem modelarskim. Oprócz tego używam PCV spienionego (akurat ja mam 1mm), które bardzo dobrze łapie na cyjanoakryle.

Haha oki a wracając do tematu, kfs jest angielski sklep a innych nie kojarzycie ????

Proszę bardzo: Sklep

Po wejsciu na stronę wybierz Shop , następnie Scale models i wybierasz odpowiedną skalę.

Oprócz tego wyszła niskopodwoziówka od Revella... Do kupienia na Allegro, lub tu

Ostatnio były 3 sztuki na Allegro za 200zł - 220zł.

Jedna już u mnie (plany na przyszłość).

Dziś rano się skończyła aukcja kolejnej - nie znalazła kupca, więc pewnie niebawem znów się pojawi.

Wypraski są fajne, "patelnia" zapowiada się bardzo ciekawie. U mnie w planach z MANem TGA. Jedynie zastanawia mnie, czy nie będę musiał nieco obniżyć siodła w ciągniku, żeby dopasować jej skalę (1/25) do skali ciągnika (1/24).

Pozdrowienia

Oprócz tego wyszła niskopodwoziówka od Revella... Do kupienia na Allegro, lub tu

Ostatnio były 3 sztuki na Allegro za 200zł - 220zł.

Jedna już u mnie (plany na przyszłość).

Dziś rano się skończyła aukcja kolejnej - nie znalazła kupca, więc pewnie niebawem znów się pojawi.

Wypraski są fajne, "patelnia" zapowiada się bardzo ciekawie. U mnie w planach z MANem TGA. Jedynie zastanawia mnie, czy nie będę musiał nieco obniżyć siodła w ciągniku, żeby dopasować jej skalę (1/25) do skali ciągnika (1/24).

Pozdrowienia

Nie będizesz musiał, bo są to nie znaczne różnice i ewentualnej pochyłości nie będzie widać.