Szydercza Gała Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Ktokolwiek widział ktokolwiek wie Temat wybitnie mnie interesujący, mógłbym se w końcu zlepic jakiegoś nienazistę w tej skali. Pytanie czy ktoś toto ma? Te fotki na ich stronie są g...o warte. Czy on ma wogóle jakąś rzeźbe na kadłubie, czy jest gładki jak pupcia niemowlaka i trzeba będzie wszystko wyryć samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 hmmm... obawiam się że to pozycja raczej nie do kupienia jako nówka. MikroMir niestety wypuszcza krótkie serie i na wznowienie nie ma raczej co liczyć, a z firmą kontakt jest żaden (od kilku lat bezskutecznie usiłuje dostać ich Kaszalota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Pozycja do kupienia jako nówka bez żadnego problemu, moje pytanie było czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2015 masz swojego kaszalota: http://modelsua.com/-Kashalot-Cachalot-Project-1910-nuclear-deep-water-station-1-350-MikroMir-350-007.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Września 2015 Autor Share Napisano 13 Września 2015 No więc sam zanabyłem i teraz mogę sie podzielić wrażeniami. NIe da się ukryc że to szortran Żeby coś sensownego z tego zrobić trzeba sę będzie trochę spocić, no ale cóż taka jest cena jak się chce zlepić coś mneij oczywistego niż kolejny U-boot To plus fotki na mikromirowej stronie powinno ułatwić niezdecydowanym podjęcie decyzji WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi