KRL Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Jak zwykle potrzebuję waszej rady ponieważ sam już mam dość poprawiania po kilka razy wszystkiego. Walczę z dyszami do F-15C i zastanawiam się czy aby nie przesadziłem z niebieską perłą imitującą przepalony tytan na zdjęciach wygląda to różnie na jednych widać ten niebieski kolor bardzo na innych prawie w ogóle. Poprawiam to już trzeci raz więc chyba czas na małe referendum forumowe widać taka teraz moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Mnie się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Co tu poprawiać, dysze jak prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Ej, Panowie.... Nie wkręcajcie autora... Malowanie kiepskie, ale może jak na twoje możliwości to będzie ok - tego nie wiem. Faktem jest, że daleko im do przypominania oryginałów... No i te dziury wewnątrz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Przewaga pozytywów więc pozostawiłem tak jak było i w całości prezentują się tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi